Soken ing ing Rocker Switch - China Ningbo Master Soken Listrik

Soken ing ing Rocker Ngalih

Soken ing ing Rocker Ngalih

Short Description:

Keterangan Rating 16A 250VAC Operatingtemperature -25 ~ 85ºC Contact resistance 100mΩ Max Insulation resistance 100mΩ Min 10000cycles urip Listrik (16A 250VAC) ditrapake standar IEC61058-1 Material dhaftar Contact wentis Kuningan T = 0.8mm Contact Silver alloy terminal Kuningan T = 0.8mm Case PA66 Drawing tampilan Product Company introductionNingbo Master Soken Co., Ltd. diadegaké ing taun 1996, sawijining anggota direktur ...


Detail produk

Tags Product

Keterangan

Rating 16A 250VAC 
Operating
suhu
-25 ~ 85ºC
resistance Contact 100mΩ Max
resistance Insulation  100mΩ Min
urip Listrik 10000cycles (16A 250VAC)
standar ditrapake IEC61058-1

dhaftar Material

wentis Contact Kuningan T = 0.8mm
Contact alloy Silver
terminal Kuningan T = 0.8mm
Case PA66
   

Drawing
Soken ing ing Rocker Ngalih

tampilan Product
Soken ing ing Rocker NgalihSoken ing ing Rocker NgalihSoken ing ing Rocker Ngalih 

Introduksi Company
Ningbo Master Soken Co., Ltd. diadegaké ing taun 1996, sawijining anggota direktur Aksesoris Listrik lan Appliance pengontrol Cabang CEEIA. We sing Produsèn profesional melu ing riset, pembangunan, produksi, sale lan layanan saka macem-macem ngalih, kalebu ngalih Rocker, ngalih Rotary, Push-tombol ngalih, ngalih Key, lampu Indikator kang digunakake digunakake ing kothak beda kayata Home Appliances Facilities industri , Instrumen lan Meter, Equipments Komunikasi, Apparatus Fitness lan Beauty.
Soken ing ing Rocker Ngalih


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !