Nepangkeun -. Ningbo Master Soken Eléktro CO, LTD

Tentang Kami

Ningbo Master Soken Eléktro Co., Ltd. mangrupakeun anggota diréktur di Cina Association Perkakas Eléktro Industri ngeunaan asesoris listrik sarta cabang home controller. Kami profésional dina nalungtik sarta ngembang, ngarancang jeung ngahasilkeun rupa-rupa saklar. produk urang bisa mangrupakeun saklar kango, switch usaha Rotary, push-tombol saklar, saklar konci na lampu indikator. Item nu loba dipaké dina loba widang kayaning panerapan imah, fasilitas industri, equipments komunikasi, méter sarta instuments kalawan equipments kosmetik awak-gedong jeung sajabana

parusahaan urang aya di jangjang kidul ti délta Yangtze River jeung vigor ékonomi, dimana teh kawentar lima tingkat A nasional endah titik-Xikou Ningbo. pabrik boga lingkungan advantaged kalayan angkutan pohara merenah. pabrik nyokot nepi 16.000 méter pasagi sakumaha buruan jeung 25,000 méter pasagi di bengkel. parusahaan boga karyawan leuwih ti 1000, kaasup R & D jeung insinyur technic leuwih 50. kaluaran taunan nyaeta leuwih 150 juta lembar. parusahaan urang aya dina tingkat munggaran tina baraya karajinan domestik.

parusahaan urang diliwatan sistem manajemen kualitas ISO19001 dina bulan Juli, 1997 sarta passeded sistem manajemen ISO14001Environmental dina Oktober, 2004. The sistem jadi leuwih sampurna jeung siklus prosés Ceaselessness PDCA. SOKEN sakumaha brand, nya eta nu merk kasohor Zhejiang na Ningbo produk kawentar-brand. Pausahaan diwangun laboratorium nurutkeun UL TUV inspeksi baku. Kalolobaan produk geus diala UL, VDE, TUV, ENEC, KEMA, K, CQC, approvals kaamanan CCCD jeung sertipikat na RoHS-patuh.

 parusahaan bakal neruskeun nerapkeun diri kana pamadegan manajemén "kualitas jeung layanan" na ngudag ngaronjatkeun kasampurnaan kualitas jeung layanan consummate. Simkuring miharep nyobian pangalusna kami pikeun nyugemakeun tungtutan konsumén urang 'dina gelar maximal.

agfag


WhatsApp Online Chat !