Ganda Spst kango Pindah - Cina Ningbo Master Soken Eléktro

Ganda Spst kango Pindah

Ganda Spst kango Pindah

Pondok Description:

-Production Description- Cipondoh, Tangerang kango Pindah Fungsi ON - OFF Sareng lampu, roduction Specification- Peunteun 6A / 250VAC Dihaturkeun beban 6A 250V AC Kontak Résistansi 100MΩ Max diéléktrik inténsitas 1500VAC / 5S pikeun terminal sarta terminal. 5S 3000VAC pikeun terminal jeung taneuh tahan tegangan 1500VAC / mnt Operasi Suhu -25 ~ 85 ° C insulasi Résistansi 500VDC, 100MΩ Min Kahirupan Eléktro ≥10,000 siklus pin (terminal) 4 PCS bahan Perumahan P ...


  • FOB Harga: US $ 0,15 ~ 1,5 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 700000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Ningbo atawa Shanghai
  • Sarat pembayaran: TT / DP / rugbi barat / paypa
  • jéntré produk

    Tags produk

    -Production Description-
    barang  kango Pindah
    fungsi ON - OFF Sareng lampu, 
    roduction Specification-
    Peunteun 6A / 250VAC  
    dipeunteun beban 6A 250V AC
    Résistansi kontak 100MΩ Max
    inténsitas diéléktrik 1500VAC / 5S pikeun terminal sarta terminal. 5S 3000VAC pikeun terminal sarta taneuh
    tahan tegangan 1500VAC / mnt
    Suhu operasi -25 ~ 85 ° C
    insulasi Résistansi 500VDC, 100MΩ Min
    Kahirupan listrik ≥10,000 siklus
    Pin (terminal) 4 PCS
    bahan perumahan PA66
    push Button PC
    - -Production Material-
    palastik base nilon 66
    palastik tombol PC
    bagian tambaga kayaning terminal tambaga
    perlakuan permukaan Terminal pérak plating
    hubungan Ag atawa pérak komposit
    cinyusu tungsten baja
    panutup  palastik PC
    - Kauntungannana -
    . CQC, TUV, K, RoHS disatujuan
    . Dipaké pikeun imah Perkakas na equipments éléktronik
    . Machining anjeun diperlukeun
    . Custom dijieun nurutkeun sampel anjeun, gambar, gambar atawa poto

    -Production Display-
    Ganda Spst kango PindahGanda Spst kango PindahGanda Spst kango Pindah

    -Company Display-

    Ningbo Master Soken Eléktro Co., Ltd. ngadeg di 1996, mangrupakeun anggota diréktur Asesoris listrik sarta Perkakas Controllers Cabang tina CEEIA. Kami produsén profésional kalibet dina ieu panalungtikan, ngembangkeun, produksi, diobral jeung layanan rupa saklar, kaasup saklar kango, saklar usaha Rotary, Dorong-tombol saklar, saklar Key, lampu Indikator nu loba dipaké dina widang béda kayaning Imah panerapan Fasilitas industri , Instrumén na Méter, Equipments Komunikasi, aparatur Kabugaran na Beauty.

    Ganda Spst kango Pindah
    instalasi gambar
    Ganda Spst kango Pindah

    -Why milih us-
    . Urang ngahususkeun dina widang ieu langkung ti 20 taun, kalayan kualitas alus tur harga geulis kalapa
    . Rupa desain, Nyadiakeun Profesional & desain fashionable Asli, kalawan leuwih ti sarébu desain
    . produsén aslina kalawan harga pabrik langsung, kalapa & fashionable
    . Standar manajemén tinggi pikeun control kualitas
    . urutan leutik ditarima: 1000pcs téh wilujeng sumping
    . istilah pembayaran aman: T / T, Western Union, nu sadia
    . Ajakan Pangiriman & Biaya pengiriman barang panghandapna: Urang tiasa ngilikan kaluar dina 30 poé pikeun urutan umum
    . OEM sadia, desain Konsumén 'téh warmly ngabagéakeun

    -How pikeun manggihan us-

    Website: http: //chinasoken.en.alibaba.com atanapi www.chinasoken.com
    Jualan: nagen Grace Tel: (574) 88847369 
    Tambahkeun:. No.19 Zong Yan Rd, Industri Parabot, Xikou, Ningbo, Cina

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !