Soken 4 Posisi usaha Rotary Pindah - Cina Ningbo Master Soken Eléktro

Soken 4 Posisi usaha Rotary Pindah

Soken 4 Posisi usaha Rotary Pindah

Pondok Description:

Spésifikasi Peunteun 16A 250VAC Operatingtemperature -25 ~ 85ºC Kontak lalawanan 100mΩ Max insulasi lalawanan 100mΩ Min 10000cycles hirup listrik (16A 250VAC) lumaku baku IEC61058-1 Bahan daptar Kontak leg Kuningan T = 0.8mm Kontak Silver alloy terminal Kuningan T = 0.8mm Case PA66 Gear PA66 Drawin Produk displayCompany introductionNingbo Master Soken Eléktro Co., Ltd. ngadeg di 1996, nya di hiji ...


jéntré produk

Tags produk

spésifikasi

Peunteun 16A 250VAC 
operasi
suhu
-25 ~ 85ºC
lalawanan kontak 100mΩ Max
lalawanan insulasi  100mΩ Min
hirup listrik 10000cycles (16A 250VAC)
baku lumaku IEC61058-1

daftar bahan

leg kontak         Kuningan T = 0.8mm
hubungan alloy pérak
terminal Kuningan T = 0.8mm
perkara PA66
pakakas PA66

Drawin
Soken 4 Posisi usaha Rotary PindahSoken 4 Posisi usaha Rotary Pindah

tampilan produk
Soken 4 Posisi usaha Rotary PindahSoken 4 Posisi usaha Rotary PindahSoken 4 Posisi usaha Rotary Pindah
Bubuka parusahaan
Ningbo Master Soken Eléktro Co., Ltd. ngadeg di 1996, mangrupakeun anggota diréktur Asesoris listrik sarta Perkakas Controllers Cabang tina CEEIA. Kami produsén profésional kalibet dina ieu panalungtikan, ngembangkeun, produksi, diobral jeung layanan rupa saklar, kaasup saklar kango, saklar usaha Rotary, Dorong-tombol saklar, saklar Key, lampu Indikator nu loba dipaké dina widang béda kayaning Imah panerapan Fasilitas industri , Instrumén na Méter, Equipments Komunikasi, aparatur Kabugaran na Beauty.
Soken 4 Posisi usaha Rotary Pindah


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !