Soken kango Pindah Tanpa Lampu - Cina Ningbo Master Soken Eléktro

Soken kango pindah Tanpa Lampu

Soken kango pindah Tanpa Lampu

Pondok Description:

Spésifikasi Peunteun 16A 250VAC Operatingtemperature -25 ~ 85ºC Kontak lalawanan 100mΩ Max insulasi lalawanan 100mΩ Min 10000cycles hirup listrik (16A 250VAC) lumaku baku IEC61058-1 Bahan daptar Kontak leg Kuningan T = 0.8mm Kontak Silver alloy terminal Kuningan T = 0.8mm Case PA66 teken displa produk Company introductionNingbo Master Soken Eléktro Co., Ltd. ngadeg di 1996, mangrupakeun anggota diréktur ...


jéntré produk

Tags produk

spésifikasi

Peunteun 16A 250VAC 
operasi
suhu
-25 ~ 85ºC
lalawanan kontak 100mΩ Max
lalawanan insulasi  100mΩ Min
hirup listrik 10000cycles (16A 250VAC)
baku lumaku IEC61058-1

daftar bahan

leg kontak Kuningan T = 0.8mm
hubungan alloy pérak
terminal Kuningan T = 0.8mm
perkara PA66
   

gambar
Soken kango pindah Tanpa Lampu

displa produk
Soken kango pindah Tanpa LampuSoken kango pindah Tanpa LampuSoken kango pindah Tanpa Lampu 

Bubuka parusahaan
Ningbo Master Soken Eléktro Co., Ltd. ngadeg di 1996, mangrupakeun anggota diréktur Asesoris listrik sarta Perkakas Controllers Cabang tina CEEIA. Kami produsén profésional kalibet dina ieu panalungtikan, ngembangkeun, produksi, diobral jeung layanan rupa saklar, kaasup saklar kango, saklar usaha Rotary, Dorong-tombol saklar, saklar Key, lampu Indikator nu loba dipaké dina widang béda kayaning Imah panerapan Fasilitas industri , Instrumén na Méter, Equipments Komunikasi, aparatur Kabugaran na Beauty.
Soken kango pindah Tanpa Lampu


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !