Murup Rocker Switch - China Ningbo Master Soken Listrik

Murup Rocker Ngalih

Murup Rocker Ngalih

Short Description:

-Production Item Description- RK1-03 Rocker Ngalih Fungsi ON - OFF Kanthi lamp, omah Black, karo "O -" printing pad ing lumahing -Production Specification- Rating 16A / 250VAC (CQC, K) 16A / 250VAC T100 / 55 ( TUV) Rated Load 16A 250V AC Contact Resistance 100MΩ Max dielektrik Intensity 1500VAC / 5S kanggo terminal lan terminal. 5S 3000VAC kanggo terminal lan lemah Withstand voltase 1500VAC suhu / min Operating -25 ~ 85 ° C ...


  • Potongan: US $ 0,15 ~ 1.5 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 700000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Ningbo utawa Shanghai
  • Sarat Pembayaran: TT / DP / sarujuk kulon / paypa
  • Detail produk

    Tags Product

    -Production Description-
    item RK1-03 Rocker Ngalih
    fungsi ON - OFF Kanthi lamp, Black omah, karo "O -" printing pad ing lumahing
    -Production Specification-
    Rating 16A / 250VAC (CQC, K)   16A/250VAC  T100 / 55    (TUV) 
    dirating Load 16A 250V AC
    Resistance Contact 100MΩ Max
    Intensity dielektrik 1500VAC / 5S kanggo terminal lan terminal. 5S 3000VAC kanggo terminal lan lemah
    tahan voltase 1500VAC / min
    suhu Operating -25 ~ 85 ° C
    Insulation Resistance 500VDC, 100MΩ Min
    Life Listrik ≥10,000 siklus
    Pin (terminal) 4 pcs
    materi Housing PA66
    push Button PC
    - -Production Material-
    plastik Base Nylon 66
    plastik Button PC
    bagean tembaga kayata terminal tembaga
    perawatan lumahing Terminal Silver plating
    Contact Ag utawa salaka Composite
    spring tungsten baja
    Cover  plastik PC
    - Advantage -
    . CQC, TUV, K, RoHS disetujoni
    . Digunakake kanggo ngarep perabot lan Alat elektronik
    . Mesin sing dibutuhake
    . Custom digawe miturut conto, gambar, gambar utawa foto

    -Production Display-
    Murup Rocker NgalihMurup Rocker NgalihMurup Rocker Ngalih

    -Company Display-

    Ningbo Master Soken Co., Ltd. diadegaké ing taun 1996, sawijining anggota direktur Aksesoris Listrik lan Appliance pengontrol Cabang CEEIA. We sing Produsèn profesional melu ing riset, pembangunan, produksi, sale lan layanan saka macem-macem ngalih, kalebu ngalih Rocker, ngalih Rotary, Push-tombol ngalih, ngalih Key, lampu Indikator kang digunakake digunakake ing kothak beda kayata Home Appliances Facilities industri , Instrumen lan Meter, Equipments Komunikasi, Apparatus Fitness lan Beauty.
    Murup Rocker Ngalih

    instalasi drawing
    Murup Rocker Ngalih

    -Why milih US
    . We spesialis ing lapangan iki luwih saka 20 taun, karo kualitas apik lan rega cantik competitive
    . Macem-macem Designs, Nyedhiyani Professional & Designs Modern Original, karo luwih saka ewu designs
    . Produsèn Original karo rega pabrik langsung, Competitive & Modern
    . Standard Manajemen dhuwur kanggo kontrol kualitas
    . cilik supaya ditrima: 1000pcs olèh
    . istilah pembayaran aman: T / T, Western Union, kasedhiya
    . Pituduh Delivery & biaya kapal paling cendhèk: Kita bisa kapal metu ing 30 dina kanggo supaya umum
    . OEM kasedhiya, designs Pelanggan 'sing becik welcome

    -How kanggo golek US

    Situs web: http: //chinasoken.en.alibaba.com utawa www.chinasoken.com
    Sales: Julie Grace Tel: (574) 88847369 
    Tambah:. No.19 Zong Yan Rd, Industri Zone, Xikou, Ningbo, China

  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !