Soken Push Button Ngalih PS25-16-1 - China Ningbo Master Soken Listrik

Soken Push Button Ngalih PS25-16-1

Soken Push Button Ngalih PS25-16-1

Short Description:

Keterangan Rating 16A 250VAC (TUV) Operatingtemperature -25 ~ 125ºC Contact resistance 100mΩ Max Insulation resistance 100mΩ Min 10000cycles urip Listrik (16A 250VAC) ditrapake standar IEC61058-1 Material dhaftar Contact wentis Kuningan T = 0.8mm Contact Silver alloy terminal Kuningan T = 0.8mm Case PA66 Push bar PA66 Drawing Product nampilake Company introductionNingbo Master Soken Co., Ltd. diadegaké ing taun 1996, punika direktur kula ...


  • Potongan: US $ 0,15 ~ 1.5 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 700000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Ningbo utawa Shanghai
  • Sarat Pembayaran: TT / DP / sarujuk kulon / paypa
  • Detail produk

    Tags Product

    Keterangan

    Rating 16A 250VAC (TUV)
    Operating
    suhu
    -25 ~ 125ºC
    resistance Contact 100mΩ Max
    resistance Insulation  100mΩ Min
    urip Listrik 10000cycles (16A 250VAC)
    standar ditrapake IEC61058-1

    dhaftar Material

    wentis Contact Kuningan T = 0.8mm
    Contact alloy Silver
    terminal Kuningan T = 0.8mm
    Case PA66
    push bar PA66 

    Drawing
    Soken Push Button Ngalih PS25-16-1

    tampilan Product
    Soken Push Button Ngalih PS25-16-1Soken Push Button Ngalih PS25-16-1Soken Push Button Ngalih PS25-16-1 

    Introduksi Company
    Ningbo Master Soken Co., Ltd. diadegaké ing taun 1996, sawijining anggota direktur Aksesoris Listrik lan Appliance pengontrol Cabang CEEIA. We sing Produsèn profesional melu ing riset, pembangunan, produksi, sale lan layanan saka macem-macem ngalih, kalebu ngalih Rocker, ngalih Rotary, Push-tombol ngalih, ngalih Key, lampu Indikator kang digunakake digunakake ing kothak beda kayata Home Appliances Facilities industri , Instrumen lan Meter, Equipments Komunikasi, Apparatus Fitness lan Beauty.
    Soken Push Button Ngalih PS25-16-1


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !