Prakawis kita -. Ningbo Master Soken Listrik CO, LTD

Babagan awake dhewe

Ningbo Master Soken Co., Ltd. iku anggota direktur China Association Appliance Listrik Industry bab aksesoris electrical lan cabang ngarep controller. We are profesional ing nggoleki lan ngembangaken, ngrancang lan prodhuksi macem-macem jinis ngalih. Kita produk Range ing ngalih rocker, ngalih Rotary, push-tombol ngalih, ngalih tombol lan lampu indikator. Item sing digunakake digunakake ing akeh-pirang lapangan kayata Perkakas ngarep, fasilitas industri, Alat Komunikasi, meter lan instuments karo Alat kosmetik awak-bangunan etc.

Our company is located in swiwi kidul delta kali Yangtze karo vigor ekonomi, ing ngendi iku misuwur limang tingkat A nasional apik titik-Xikou Ningbo. pabrik wis lingkungan advantaged karo transportasi banget trep. pabrik njupuk munggah 16,000 meter minangka yard lan 25,000 kothak meter saka pelatihan. Perusahaan wis karyawan luwih saka 1000, kalebu R & D lan engineers technic liwat 50. output taunan iku liwat 150 yuta bêsik. Our company ing tingkat pisanan saka sedulur pakaryan domestik.

Our company liwati sistem manajemen kualitas ISO19001 ing Juli, 1997 lan passeded sistem Manajemen ISO14001Environmental ing Oktober, 2004. sistem dadi luwih sampurna karo siklus proses Ceaselessness PDCA. SOKEN minangka merek, iku account misuwur Zhejiang lan Ningbo produk misuwur-account. Perusahaan dibangun laboratorium miturut UL TUV pengawasan standar. Paling produk wis dijupuk UL, VDE, TUV, ENEC, KEMA, K, CQC, persetujuan safety CCCD lan sertifikat lan RoHS-cecek.

 perusahaan bakal terus kanggo aplikasi dhewe kanggo pendapat Manajemen "QUALITY lan LAYANAN" lan nguber Ngapikake sempurno, marang kualitas karo layanan consummate. Kita ngarep-arep kanggo nyoba kita paling apik kanggo gawe marem panjaluk kita pelanggan 'ing jurusan maksimal.

agfag


WhatsApp Online Chat !