Small Red Push Button Switch - China Ningbo Master Soken Listrik

Small Red Push Button Ngalih

Small Red Push Button Ngalih

Short Description:

-Production Description- Model PS10-16-A Push Button Ngalih Fungsi Push ON- Push OFF / Push ON (ibu) -Production Specification- sertifikat CQC TUV Popular Load 16 (4) A 250VAC Contact Resistance 100MΩ Max dielektrik Intensity 1500VAC / 5S kanggo terminal lan terminal. 5S 3000VAC kanggo terminal lan lemah Withstand voltase 1500VAC / min suhu Operating -25 ~ 85 ° C Insulation Resistance 500VDC, 100MΩ Min urip Listrik ≥10,000 siklus ...


  • Potongan: US $ 0,15 ~ 1.5 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 700000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Ningbo utawa Shanghai
  • Sarat Pembayaran: TT / DP / sarujuk kulon / paypa
  • Detail produk

    Tags Product

    -Production Description-
    model PS10-16-A Push Button ngalih
    fungsi Push ON- Push OFF / Push ON (ibu)
    -Production Specification-
    sertifikat CQC TUV 
    dirating Load 16 (4) A 250VAC  
    Resistance Contact 100MΩ Max
    Intensity dielektrik 1500VAC / 5S kanggo terminal lan terminal. 5S 3000VAC kanggo terminal lan lemah
    tahan voltase 1500VAC / min
    suhu Operating -25 ~ 85 ° C
    Insulation Resistance 500VDC, 100MΩ Min
    Life Listrik ≥10,000 siklus
    materi Housing PA66
    push Button PC
    - -Production Material-
    plastik Base Nylon 66
    plastik Button PC
    bagean tembaga kayata terminal tembaga
    perawatan lumahing Terminal Silver plating
    Contact Ag utawa salaka Composite
    spring tungsten baja
    Cover  plastik PC
    - Advantage -
    . CQC, TUV, K, RoHS disetujoni
    . Digunakake kanggo ngarep perabot lan Alat elektronik
    . Mesin sing dibutuhake
    . Custom digawe miturut conto, gambar, gambar utawa foto

    -Production Display-
    Small Red Push Button NgalihSmall Red Push Button NgalihSmall Red Push Button Ngalih

    -Company Display-

    Ningbo Master Soken Co., Ltd. diadegaké ing taun 1996, sawijining anggota direktur Aksesoris Listrik lan Appliance pengontrol Cabang CEEIA. We sing Produsèn profesional melu ing riset, pembangunan, produksi, sale lan layanan saka macem-macem ngalih, kalebu ngalih Rocker, ngalih Rotary, Push-tombol ngalih, ngalih Key, lampu Indikator kang digunakake digunakake ing kothak beda kayata Home Appliances Facilities industri , Instrumen lan Meter, Equipments Komunikasi, Apparatus Fitness lan Beauty.

    Small Red Push Button Ngalih
    instalasi drawing
    Small Red Push Button Ngalih

    -Why milih US
    . We spesialis ing lapangan iki luwih saka 20 taun, karo kualitas apik lan rega cantik competitive
    . Macem-macem Designs, Nyedhiyani Professional & Designs Modern Original, karo luwih saka ewu designs
    . Produsèn Original karo rega pabrik langsung, Competitive & Modern
    . Standard Manajemen dhuwur kanggo kontrol kualitas
    . cilik supaya ditrima: 1000pcs olèh
    . istilah pembayaran aman: T / T, Western Union, kasedhiya
    . Pituduh Delivery & biaya kapal paling cendhèk: Kita bisa kapal metu ing 30 dina kanggo supaya umum
    . OEM kasedhiya, designs Pelanggan 'sing becik welcome

    -How kanggo golek US

    Situs web: http: //chinasoken.en.alibaba.com utawa www.chinasoken.com
    Sales: Julie Grace Tel: (574) 88847369  
    Tambah:. No.19 Zong Yan Rd, Industri Zone, Xikou, Ningbo, China

  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !