UL Listed on mati ing Rocker Ngalih 16A 250VAC T100 / 55 - China Ningbo Master Soken Listrik

UL Listed on mati ing Rocker Ngalih 16A 250VAC T100 / 55

UL Listed on mati ing Rocker Ngalih 16A 250VAC T100 / 55

Short Description:

-Production Item Description- RK1-17A Rocker Ngalih Fungsi ON-OFF -Production Specification- Certificate CQC, TUV, VDE, UL, KEMA, ENEC, CB Popular Amot 16A 250V AC Contact Resistance 100MΩ Max dielektrik Intensity 1500VAC / 5S kanggo terminal lan terminal . 5S 3000VAC kanggo terminal lan lemah Withstand voltase suhu 1500VAC / min Operating -25 ~ 85 ° C Insulation Resistance 500VDC, 100MΩ Min ...


Detail produk

Tags Product

-Production Description-
item RK1-17A  Rocker Ngalih
fungsi

 MURUP MATI 

-Production Specification-

 

certificate  CQC, TUV, VDE, UL, KEMA, ENEC, CB
dirating Load  16A 250V AC
Resistance Contact 100MΩ Max
Intensity dielektrik 1500VAC / 5S kanggo terminal lan terminal. 5S 3000VAC kanggo terminal lan lemah
tahan voltase 1500VAC / min
suhu Operating -25 ~ 85 ° C
Insulation Resistance 500VDC, 100MΩ Min
Life Listrik ≥10,000 siklus
materi Housing PA66
push Button PC
- -Production Material-
plastik Base Nylon 66
plastik Button PC
bagean tembaga kayata terminal tembaga
perawatan lumahing Terminal Silver plating
Contact Ag utawa salaka Composite
spring tungsten baja
Cover  plastik PC
- Advantage -
. CQC, TUV, KC, RoHS disetujoni
. Digunakake kanggo ngarep perabot lan Alat elektronik
. Mesin sing dibutuhake
. Custom digawe miturut conto, gambar, gambar utawa foto

-Production Display-
UL Listed on mati ing Rocker Ngalih 16A 250VAC T100 / 55UL Listed on mati ing Rocker Ngalih 16A 250VAC T100 / 55
Sadhela Ngalih Spst Rocker karo UL Certificate

-Company Display-

Ningbo Master Soken Co., Ltd. diadegaké ing taun 1996, sawijining anggota direktur Aksesoris Listrik lan Appliance pengontrol Cabang CEEIA. We sing Produsèn profesional melu ing riset, pembangunan, produksi, sale lan layanan saka macem-macem ngalih, kalebu ngalih Rocker, ngalih Rotary, Push-tombol ngalih, ngalih Key, lampu Indikator kang digunakake digunakake ing kothak beda kayata Home Appliances Facilities industri , Instrumen lan Meter, Equipments Komunikasi, Apparatus Fitness lan Beauty.

Sadhela Ngalih Spst Rocker karo UL Certificate
instalasi drawing
UL Listed on mati ing Rocker Ngalih 16A 250VAC T100 / 55

-Why milih US
. We spesialis ing lapangan iki luwih saka 20 taun, karo kualitas apik lan rega cantik competitive
. Macem-macem Designs, Nyedhiyani Professional & Designs Modern Original, karo luwih saka ewu designs
. Produsèn Original karo rega pabrik langsung, Competitive & Modern
. Standard Manajemen dhuwur kanggo kontrol kualitas
. cilik supaya ditrima: 1000pcs olèh
. istilah pembayaran aman: T / T, Western Union, kasedhiya
. Pituduh Delivery & biaya kapal paling cendhèk: Kita bisa kapal metu ing 30 dina kanggo supaya umum
. OEM kasedhiya, designs Pelanggan 'sing becik welcome

-How kanggo golek US

Website:https://chinasoken.en.alibaba.com   or  www.chinasoken.com
  
Tambah:. No.19 Zong Yan Rd, Industri Zone, Xikou, Ningbo, China

-Rocker Model Description-
Sadhela Ngalih Spst Rocker karo UL Certificate


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !