Beureum titik Babak kango Pindah / Leutik saklar 10A 250VAC - Cina Ningbo Master Soken Eléktro

Beureum titik Babak kango Pindah / Leutik saklar 10A 250VAC

Beureum titik Babak kango Pindah / Leutik saklar 10A 250VAC

Pondok Description:


  • FOB Harga: US $ 0,15 ~ 1,5 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 700000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Ningbo atawa Shanghai
  • Sarat pembayaran: TT / DP / rugbi barat / paypa
  • jéntré produk

    Tags produk


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !