Soken Push Button Pindah PS25-16-1 - Cina Ningbo Master Soken Eléktro

Soken Push Button Pindah PS25-16-1

Soken Push Button Pindah PS25-16-1

Pondok Description:

Spésifikasi Peunteun 16A 250VAC (TUV) Operatingtemperature -25 ~ 125ºC Kontak lalawanan 100mΩ Max insulasi lalawanan 100mΩ Min 10000cycles hirup listrik (16A 250VAC) lumaku baku IEC61058-1 Bahan daptar Kontak leg Kuningan T = 0.8mm Kontak Silver alloy terminal Kuningan T = 0.8mm bisi PA66 Push bar PA66 teken Produk nembongkeun Company introductionNingbo Master Soken Eléktro Co., Ltd. ngadeg di 1996, hiji sutradara kuring ...


  • FOB Harga: US $ 0,15 ~ 1,5 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 700000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Ningbo atawa Shanghai
  • Sarat pembayaran: TT / DP / rugbi barat / paypa
  • jéntré produk

    Tags produk

    spésifikasi

    Peunteun 16A 250VAC (TUV)
    operasi
    suhu
    -25 ~ 125ºC
    lalawanan kontak 100mΩ Max
    lalawanan insulasi  100mΩ Min
    hirup listrik 10000cycles (16A 250VAC)
    baku lumaku IEC61058-1

    daftar bahan

    leg kontak Kuningan T = 0.8mm
    hubungan alloy pérak
    terminal Kuningan T = 0.8mm
    perkara PA66
    push bar PA66 

    gambar
    Soken Push Button Pindah PS25-16-1

    tampilan produk
    Soken Push Button Pindah PS25-16-1Soken Push Button Pindah PS25-16-1Soken Push Button Pindah PS25-16-1 

    Bubuka parusahaan
    Ningbo Master Soken Eléktro Co., Ltd. ngadeg di 1996, mangrupakeun anggota diréktur Asesoris listrik sarta Perkakas Controllers Cabang tina CEEIA. Kami produsén profésional kalibet dina ieu panalungtikan, ngembangkeun, produksi, diobral jeung layanan rupa saklar, kaasup saklar kango, saklar usaha Rotary, Dorong-tombol saklar, saklar Key, lampu Indikator nu loba dipaké dina widang béda kayaning Imah panerapan Fasilitas industri , Instrumén na Méter, Equipments Komunikasi, aparatur Kabugaran na Beauty.
    Soken Push Button Pindah PS25-16-1


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !