UL Didaptarkeun dina ati dina kango pindah 16A 250VAC T100 / 55 - Cina Ningbo Master Soken Eléktro

UL Didaptarkeun dina ati dina kango pindah 16A 250VAC T100 / 55

UL Didaptarkeun dina ati dina kango pindah 16A 250VAC T100 / 55

Pondok Description:

-Production Cipondoh, Tangerang Description- RK1-17A kango Pindah Fungsi ON-OFF -Production Specification- bijil CQC, TUV, VDE, UL, KEMA, ENEC, CB Dihaturkeun Muat 16A 250V AC Kontak Résistansi 100MΩ Max diéléktrik inténsitas 1500VAC / 5S pikeun terminal sarta terminal . 5S 3000VAC pikeun terminal jeung taneuh tahan tegangan Suhu 1500VAC / mnt Operasi -25 ~ 85 ° C insulasi Résistansi 500VDC, 100MΩ Min ...


jéntré produk

Tags produk

-Production Description-
barang RK1-17A  kango Pindah
fungsi

 ON-OFF 

-Production Specification-

 

Sertipikat  CQC, TUV, VDE, UL, KEMA, ENEC, CB
dipeunteun beban  16A 250V AC
Résistansi kontak 100MΩ Max
inténsitas diéléktrik 1500VAC / 5S pikeun terminal sarta terminal. 5S 3000VAC pikeun terminal sarta taneuh
tahan tegangan 1500VAC / mnt
Suhu operasi -25 ~ 85 ° C
insulasi Résistansi 500VDC, 100MΩ Min
Kahirupan listrik ≥10,000 siklus
bahan perumahan PA66
push Button PC
- -Production Material-
palastik base nilon 66
palastik tombol PC
bagian tambaga kayaning terminal tambaga
perlakuan permukaan Terminal pérak plating
hubungan Ag atawa pérak komposit
cinyusu tungsten baja
panutup  palastik PC
- Kauntungannana -
. CQC, TUV, KC, RoHS disatujuan
. Dipaké pikeun imah Perkakas na equipments éléktronik
. Machining anjeun diperlukeun
. Custom dijieun nurutkeun sampel anjeun, gambar, gambar atawa poto

-Production Display-
UL Didaptarkeun dina ati dina kango pindah 16A 250VAC T100 / 55UL Didaptarkeun dina ati dina kango pindah 16A 250VAC T100 / 55
Sakeudeung Pindah Spst kango kalawan UL bijil

-Company Display-

Ningbo Master Soken Eléktro Co., Ltd. ngadeg di 1996, mangrupakeun anggota diréktur Asesoris listrik sarta Perkakas Controllers Cabang tina CEEIA. Kami produsén profésional kalibet dina ieu panalungtikan, ngembangkeun, produksi, diobral jeung layanan rupa saklar, kaasup saklar kango, saklar usaha Rotary, Dorong-tombol saklar, saklar Key, lampu Indikator nu loba dipaké dina widang béda kayaning Imah panerapan Fasilitas industri , Instrumén na Méter, Equipments Komunikasi, aparatur Kabugaran na Beauty.

Sakeudeung Pindah Spst kango kalawan UL bijil
instalasi gambar
UL Didaptarkeun dina ati dina kango pindah 16A 250VAC T100 / 55

-Why milih us-
. Urang ngahususkeun dina widang ieu langkung ti 20 taun, kalayan kualitas alus tur harga geulis kalapa
. Rupa desain, Nyadiakeun Profesional & desain fashionable Asli, kalawan leuwih ti sarébu desain
. produsén aslina kalawan harga pabrik langsung, kalapa & fashionable
. Standar manajemén tinggi pikeun control kualitas
. urutan leutik ditarima: 1000pcs téh wilujeng sumping
. istilah pembayaran aman: T / T, Western Union, nu sadia
. Ajakan Pangiriman & Biaya pengiriman barang panghandapna: Urang tiasa ngilikan kaluar dina 30 poé pikeun urutan umum
. OEM sadia, desain Konsumén 'téh warmly ngabagéakeun

-How pikeun manggihan us-

Website: http: //chinasoken.en.alibaba.com atanapi www.chinasoken.com
  
Tambahkeun:. No.19 Zong Yan Rd, Industri Parabot, Xikou, Ningbo, Cina

-Rocker Modél Description-
Sakeudeung Pindah Spst kango kalawan UL bijil


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !