Rreth nesh

NINGBO MASTER SOKEN ELEKTRIKE CO.LTD.themeluar në 1996, është anëtar drejtor i Degës së Pajisjeve Elektrike dhe Kontrollorëve të Pajisjeve të CEEIA.Ne jemi prodhues profesionistë të angazhuar në kërkimin, zhvillimin, prodhimin, shitjen dhe shërbimin e çelsave të ndryshëm, duke përfshirë çelësat rrotullues, çelësat rrotullues, çelësat me butona, çelësat, dritat treguese të cilat përdoren gjerësisht në fusha të ndryshme si Pajisjet shtëpiake industriale , Instrumentet dhe njehsorët, Pajisjet e Komunikimit, Aparatet e Fitnesit dhe Bukurisë dhe kështu me radhë…

Bima zë25,000 ㎡të hapësirës së punëtorisë përveç16,000 ㎡të hapësirës së oborrit.Mbi 1000njerëzit punojnë për organizatën, duke përfshirë profesionistë të lartë të R&D dhe teknikë.Ajo prodhon më shumë se150 milionë copë në vit.

PRODUKTKATEGORIA

NINGBO MASTER SOKEN ELEKTRIKE CO, LTD

Certifikata

  • VDE
  • UL1
  • RT3-1
  • 2019ISO9001

PËRPARËSITË TONA

Mbi 20 vjet përvojë

Mbi 20 vjet përvojë

Produktet tona variojnë në çelësa rrotullues, çelës rrotullues, çelësa me butona, çelësa çelësash dhe drita treguese.

Prodhimi mujor është i lartë

Prodhimi mujor është i lartë

Kompania ka më shumë se 1000 të punësuar, duke përfshirë inxhinierë R&D dhe teknikë mbi 50 vjeç. prodhimi i saj vjetor është mbi 150 milionë copë.

Ndërmarrjet kryesore të Kinës

Ndërmarrjet kryesore të Kinës

Ningbo Master Soken Electrical Co., Ltd.është një anëtar drejtor i Shoqatës së Industrisë së Pajisjeve Elektrike të Kinës në lidhje me degën e aksesorëve elektrikë dhe të kontrolluesit të shtëpisë.

Garancia e kredisë

Garancia e kredisë

Shumica e produkteve kanë marrë miratimet dhe certifikatat e sigurisë UL, VDE, TUV, ENEC, KEMA, K, CQC, CCCD dhe në përputhje me RoHS.

Partnerët