Rreth Nesh -. Ningbo Master Soken elektrike CO, LTD

Rreth nesh

Ningbo Master Soken Co elektrike, Ltd. është anëtar drejtor i Shoqatës Electrical Appliance Kinë Industrisë në lidhje me pajisje elektrike dhe degë kontrollues në shtëpi. Ne jemi profesionistë në hulumtimin dhe zhvillimin, projektimin dhe prodhimin e llojeve të ndryshme të ndizet. Produktet tona shkojnë në çelsin karrige lëkundëse, kaloni rrotullues, çelsin push-button, çelsin kryesore dhe dritat tregues. Artikujt janë përdorur gjerësisht në shumë fusha të tilla si pajisje shtëpiake, objektet industriale, pajisjeve të komunikimit, metra dhe instuments me trupin-ndërtimin e pajisjeve kozmetike etj

Kompania jonë është e vendosur në krahun jugor të deltën e lumit Yangtze me energji ekonomike, ku është i famshëm pesë nivel kombëtar skenik spot-Xikou Ningbo. Fabrika ka ambient avantazh me transportin shumë i përshtatshëm. Fabrika e merr 16.000 metra katrore si oborr dhe 25.000 metra katror të punëtorive. Kompania ka të punësuar më shumë se 1000, duke përfshirë R & D dhe inxhinierë teknik mbi 50. prodhimin e saj vjetor është mbi 150 milion copë. Kompania jonë është në nivelin e parë të vëllezërve artizanale vendase.

Kompania jonë kaloi e sistemit të menaxhimit të cilësisë ISO19001 në korrik, 1997 dhe passeded sistemit të menaxhimit ISO14001Environmental në tetor, 2004. Sistemet e bëhen më të përsosur me cikle proces Ceaselessness PDCA. Soken si markë, ajo është markë Zhejiang famshme dhe produkte Ningbo famshme-markë. Kompania e ndërtuar laboratorin sipas standardeve UL TUV inspektimit. Shumica e produkteve kanë marrë UL, VDE, TUV, ENEC, KEMA, K, CQC, miratimet e sigurisë CCCD dhe certifikatat dhe RoHS-përputhje.

 Kompania do të vazhdojë të aplikojë vetë për mendimin e menaxhimit të "cilësisë dhe shërbimit" të ndjekur dhe përmirësimin e përsosjen e cilësisë me shërbim të përkryer. Ne shpresojmë që të përpiqemi të mira tona për të kënaqur kërkesat e klientëve tanë në një shkallë maksimale.

agfag


WhatsApp Online Chat !