За нас

Ningbo Master Soken Electrical Co., Ltd.е директор член на кинеската асоцијација за индустрија за електрични апарати во врска со гранката за електрични додатоци и домашни контролори.Ние сме професионални во истражување и развој, дизајнирање и производство на различни видови прекинувачи.Нашите производи се движат во преклопни прекинувачи, ротирачки прекинувачи, прекинувачи со копчиња, прекинувачи со клучеви и индикаторски светла.Предметите се широко користени во многу полиња како што се домашни апарати, индустриски капацитети, комуникациска опрема, метри и инструменти со козметичка опрема за боди-билдинг итн.

Нашата компанија е лоцирана во јужното крило на делтата на реката Јангце со економска сила, каде што е познатото национално сценско место на пет ниво А-Xikou Ningbo.Фабриката има поволна средина со многу удобен транспорт.Фабриката зафаќа 16.000 квадратни метри како двор и 25.000 квадратни метри работилници.Компанијата има вработени повеќе од 1000, вклучително истражување и развој и технички инженери над 50. годишното производство е над 150 милиони парчиња.Нашата компанија е на прво ниво на домашните занаетчиски браќа.

Нашата компанија го усвои системот за управување со квалитет ISO19001 во јули, 1997 година и го донесе ISO14001 системот за управување со животната средина во октомври, 2004 година.SOKEN како бренд, тоа е познатиот бренд Жеџијанг и познатиот бренд производи Ningbo.Компанијата ја изгради лабораторијата според стандардот за инспекција UL TUV.Повеќето од производите имаат добиено UL, VDE, TUV, ENEC, KEMA, K, CQC, CCCD безбедносни одобренија и сертификати и се во согласност со RoHS.

Компанијата ќе продолжи да се применува на мислењето на раководството „КВАЛИТЕТ И УСЛУГА“ и ќе се стреми кон подобрување на совршенството на квалитетот со севкупна услуга.Се надеваме дека ќе се потрудиме да ги задоволиме барањата на нашите клиенти во максимален степен.

агфаг